Ny spiller klar: SIF henter forstærkning

Silkeborg IF henter igen en spiller i Hvidovre IF

Udgivet:30. maj 2023, 19.47

Læsetid:2 minutter

Andreas Pyndt. Foto: Søren Haulund

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør

4 måneder siden

FODBOLD Silkeborg IF henter for anden gang i maj forstærkning hos superliga-oprykkerne fra Hvidovre IF. 22-årige Andreas Pyndt er egentlig på kontrakt hos Brøndby IF, men han har været lejet ud til Hvidovre i sæsonen 2022/23.

Nu skifter han til SIF på en lang kontrakt.

Sportschef i SIF Jesper Stüker glæder sig over, at Andreas Pyndt har valgt at skrive kontrakt med Silkeborg IF i hård konkurrence med andre klubber.

– Vi har længe fulgt Andreas Pyndt, som har været en af de mest iøjnefaldende profiler i NordicBet Ligaen denne sæson, hvor han har været en nøglespiller på et stærkt Hvidovre-hold. Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Andreas i tæt konkurrence med andre klubber. Vi ser Andreas som en utrolig bold- og pasningssikker.

– Vi mener, at Andreas vil være konkurrencedygtig på vores hold fra begyndelsen, men vi ser samtidig et stort udviklingspotentiale i ham, hvilket vi tror på, han kan forløse i vores set up her i SIF, siger Jesper Stüker.

Andreas Pyndt, der hovedsageligt gør sig på 6’eren og 8’eren på den centrale midtbane, forklarer, at SIF’s spillestil er en af de primære årsager til, at han efter sommerpausen har valgt at tørne ud for Søhøjlandets Helte.

– Det er et vildt spændende projekt i Silkeborg, som jeg meget gerne vil være en del af. Spillestilen passer mig rigtig godt. Jeg har mine forcer på bolden, og jeg kan godt lide at suge spillet til mig og sætte gang i de fremadrettede pasninger, siger Andreas Pyndt og fortsætter.

– Derfor tror jeg også, at jeg kommer til at passe rigtig godt ind på holdet, hvor jeg både kan bidrage fra dag ét og samtidig udvikle mig endnu mere. Jeg stiler højt i Silkeborg, og det kunne være sjovt at være med til en sæson som den i fjor, hvor det blev til bronzemedaljer og europæisk fodbold, eller sæsonen i år, hvor det var tæt på en pokalfinale, siger den ny SIF’er.