DF'er beklager manglende regionalbane

Der er flere punkter i regeringens og DFs udspil til en trafikplan, som det lokale DF-medlem, Kuno F. Danielsen, kunne have ønsket sig anderledes

26. marts 2019, 16.00

Kuno F. Danielsen (DF) havde gerne set, at nogle af pengene i regeringens og DFs transportudspil var blevet brugt i Silkeborg. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Forhandlingerne er foregået på Christiansborg, så det lokale DF-medlem af Silkeborgs Byråd, Kuno F. Danielsen, har måttet læse flere af de forslag, som regeringen og DF er kommet med i deres fælles transportforslag, i medierne.

Og han lægger ikke skjul på, at der er flere elementer, der undrer ham.

- Jeg er ked af, at der ikke kommer en ny, regional bane til Aarhus, for det ville have været rigtigt godt for området, men jeg må også erkende, at jeg har været lidt bekymret for økonomien for sådan en bane, siger han og synes til gengæld, at det er en god løsning at få en regionalbane mellem Vejle og Billund.

- Måske sparer man kun fire minutter på strækningen, men banen er en del af en større plan. Derfor støtter jeg også motorvejsstykket, der bliver starten på en Hærvejsmotorvej, siger han.

Læs også
Den regionale bane mellem Silkeborg og Aarhus er ikke helt begravet
+Abonnement

Uforståeligt...