Silkeborg-rytter skifter til sin storebrors hold

21-årige Emma Norsgaard Jørgensen skal køre for Moviestar til næste sæson

6. august 2020, 14.01

Emma Cecilie Norsgaard Jørgensen under enkeltstarten ved DM i landevejscykling, i Esbjerg, torsdag den 27. juni 2019.

CYKLING I vinter skiftede Mathias Norsgaard Jørgensen til storholdet Movistar, og efter denne sæson tager lillesøster Emma den samme vej.

Den 21-årige cykelrytter fra Silkeborg forlader Équipe Paule Ka til fordel for Movistar, som hun har tegnet en to-årig kontrakt med.

- Jeg er super begejstret over at komme med i Movistar Team-familien. Jeg er overbevist om, at jeg passer godt ind, og at vi som hold vil opnå fantastiske ting sammen.

- Jeg er spændt over at se mig selv udvikle mig på et storhold som Movistar Team. Det giver mig virkelig tillid, at vi er så tæt på herreholdet. Det er moderne, og det faktum, at jeg er i en unik situation med at dele det samme hold som min egen bror, er også ret cool, siger hun i en pressemeddelelse.

Sebastián Unzué fra ledelsen på Movistar er glad for tilgangen.

- Emma er en spændende tilføjelse til vores trup og vil snart blive en nøglerytter dette hold. Hun er en, vi har fulgt, siden vi startede dette projekt for tre år siden, og vil helt sikkert hjælpe os med at tage endnu et skridt fremad.

- Det er en del af vores sats - som vi begyndte før transfermarkedet i 2020-sæsonen - for at styrke kernen i vores hold, som er den mest realistiske måde at jage efter gode resultater på lang sigt,« forklarer Sebastián Unzué.