Mødregruppen: Mød op som sandheden

Fire kvinder i 30'erne mødes til mødregruppe i Gjern og her er plads til alle tanker og følelser - for de er alle kvinder, der er blevet til mødre

Udgivet:08. marts 2019, 16.35

Læsetid:7 minutter

Mor - Måske ligner man én, der ikke har sovet en hel nat, når man kommer. Og det har man måske heller ikke, men det skal der være plads til i en mødregruppe. Her skal man bare møde op og ligne sandheden.

Sådan siger Heidi Lennhart, der er med i en mødregruppe i Gjern for første gang, da Midtjyllands Avis kigger forbi til en snak om, hvad man kan bruge sådan en mødregruppe til anno 2019.

Heidi Lennhart er sygeplejerske på Skejby Sygehus, bor i Aarhus, men er ved at bygge hus på Tingbakken i Gjern sammen med sin mand, Lasse, så den lille familie på tre, der også tæller Mie på 3,5 måneder flytter altså snart til byen.

- En mødregruppe er et sted, hvor man kan dele alt. Hvor man kan komme med sine tanker lige fra bekymringen om babyens udslæt til for lidt søvn og få gode råd om pasning. Det er en gruppe, hvor det ikke handler om den helt rette pusletaske med det rigtige mærke, men bare om at møde op som, man er lige nu, siger Heidi Lennhart og fortsætter:

- Selv har jeg haft det lidt svært som ny mor, da jeg ikke har kunnet amme. Et stort ønske jeg har haft, og jeg har følt, at dét med moderskabet sidder i at kunne amme sit barn, så det er nok noget af det, jeg har haft brug for at snakke om og stadig har - også i den her nye mødregruppe.

Plads til følelser...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind