83-årig Hollywood-legende skal være far for fjerde gang

Al Pacino skal være far igen som 83-årig. Det bliver hans fjerde barn, men det første fælles med hans 29-årige kæreste, Noor Alfallah.

Udgivet:31. maj 2023, 11.55

Læsetid:1 minut

Al Pacino er nok mest kendt for sine roller i de tre Godfather-film. (Arkivfoto).

/ Ritzau /

4 måneder siden

USA Den 83-årige stjerneskuespiller Al Pacino skal være far igen. Hans 29-årige kæreste, Noor Alfallah, er gravid i ottende måned.

Det bekræfter Al Pacinos repræsentant over for mediet E! News.

Al Pacino, der er kendt for sin rolle som Michael Corleone i de tre Godfather-film, har i forvejen tre voksne børn med to forskellige kvinder.

Hans ældste barn er 33-årige Julie Pacino, der har Al Pacinos ekskæreste Jan Tarrant som mor. Og så har Al Pacino tvillingerne Anton og Olivia på 22 år med ekskæresten Beverly D'Angelo, der især er kendt fra sin rolle som Ellen Grisworld i komediefilmene "Fars fede ferie" og "Fars fede juleferie".

Al Pacino har tidligere fortalt, hvordan han som helt lille knægt blev forladt af sin egen far, og hvordan det har gjort ham bevidst om sin egen rolle som far.

- Jeg har været bevidst om, at jeg ikke vil være som min far. Jeg vil gerne være der, sagde skuespilleren i et interview med mediet The New Yorker i 2014 ifølge E! News.

- Jeg har tre børn. Jeg er ansvarlig for dem. Jeg er en del af deres liv, lød det dengang fra den oscarvindende Hollywood-veteran.

Al Pacinos Godfather-kollega Robert De Niro blev tidligere i maj far for syvende gang og har nu børn i alderen 0 til 51 år.

/ritzau/