BSH sikkert videre i pokalturneringen

Bjerringbro-Silkeborg havde nemt spil mod Nøvling IF fra 2. division. Bjerringbros kvinder er også videre i pokalturneringen

12. februar 2020, 07.54

BSH-træner Peter Bredsdorff-Larsen havde blandt andre taget U19-spillerne Sasser Sonn og Sebastian Skøtt med til Nøvling. Pokalkampen var blottet for spænding, og pausestillingen var 10-20 til gæsterne. Foto: Martin Ballund

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg spillede sig tirsdag aften videre fra femte runde i pokalturneringen.

Ligaholdet havde ingen problemer mod Nøvling IF fra 2. division, der måtte se sig slået med hele 20-41 i Klaruphallen sydøst for Aalborg.

- Det var, som det skulle være. Alle bidrog til, at vi kom godt igennem og fik det overstået. Det var dejligt at krydse af.

- Nu glæder vi os over, at vi er med to gange i pokalturneringen, siger cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

Han henviser til, at der endnu ikke er fundet en vinder af Santander Cup anno 2020, hvor BSH i marts skal møde TTH Holstebro i semifinalerne ved Final4 i Boxen.

Kampen i Aalborg-forstaden var den første for Bjerringbro-Silkeborg i den pokalturnering, som dækker sæsonen 2020/21, og BSH havde styr på opgøret fra start til slut.

- Vi brugte kampen som dagens træningstime, og alle mand var i spil. Folk fik rørt sig, og vi fik lavet nogle mål. Det var godt, at vi løste opgaven, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Bjerringbros FHs kvinder spillede sig også videre, da 1. divisionsholdet slog Hasle KFUM fra 3. division på udebane. Opgøret sluttede 12-27.