SIF takker nej til FCK-talent

Daniel Haarbo bliver ikke tilbudt en kontrakt efter prøvetræningen i Silkeborg IF

Udgivet:23. januar 2023, 12.37

Læsetid:1 minut

Daniel Haarbo fik 45 minutter i benene mod Vendsyssel FF, men det var ikke nok til at overbevise om, at han skulle tilbydes en kontrakt. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD I de seneste uger har 19-årige Daniel Haarbo vist sig frem i Silkeborg IF, men prøvetræningen på Jysk Park fører ikke til en kontrakt.

Det fortæller SIF-træner Kent Nielsen til Midtjyllands Avis efter mandagens træning på Jysk Park.

- Vi har været rigtig glade for hans besøg. Daniel har bidraget med stor energi, og der har været kvalitet i tingene. Han har gjort det fint, men på baggrund af den nuværende konkurrencesituation har vi valgt at takke nej, siger Kent Nielsen.

SIF’s sportschef, Jesper Stüker, giver også midtbanespilleren pæne ord med på vejen.

- Daniel Haarbo har været et godt bekendtskab. Han har leveret et godt og energisk indtryk og er utvivlsomt en dygtig spiller, men vi har efter opholdet vurderet, at der lige nu er lidt for langt til en eventuel startopstilling, hvilket var en præmis for at indgå en aftale. Derfor har vi sagt tak for denne gang, og vi ønsker ham held og lykke fremad, siger sportschef Jesper Stüker.

Prøvespilleren fra FC København spillede hele anden halvleg, da SIF’erne lørdag tabte med 1-2 til 1. divisionsholdet Vendsyssel FF.

Midtbanespilleren var også tiltænkt en rolle i den første test mod Viborg, der blev tabt med samme cifre, men her satte sygdom en stopper for hans deltagelse.

Daniel Harbo træner altså ikke længere med SIF-truppen, men ved mandagens træning var flere profiler tilbage på banen. Læs mere i tirsdagens udgave af Midtjyllands Avis.

Læs også
<span>Seneste nyt:</span> SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld <span>Seneste nyt:</span> SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld
Læs også:
Seneste nyt: SIF-profil hårdt ramt efter grimt uheld

Indlæser debat