Karup-verdensmestre i dans: Bare en gang til

De 10-dobbelte verdensmestre fra Karup støver danseskoene af og vender tilbage til dansegulvet efter 18 måneders pause

10. juni 2021, 20.20

Bjørn Bitsch og Ashli vender tilbage på dansegulvet for en stund. Foto: Jakob Stigsen Andersen

KARUP Danmarks mest vindende par indenfor dansesport - Bjørn Bitsch og Ashli Williamson - kan igen opleves på dansegulvet, når de på lørdag d. 12. juni danser på DR1 i programmet »Dans, dans, dans«.

Bjørn og Ashli stoppede med at konkurrere i den absolutte verdenselite i 2019 efter at have vundet ikke mindre end 10-verdensmesterskaber i 10-danse, standarddans og showdans.

Læs også
Èn stor dansefamilie: Nu vil Ami og Errol være verdensmestre som deres storesøster
Abonnement

De har sideløbende med deres aktive karriere, arbejdet med at træne nye talenter i Aarhus, Aalborg og København, samt rundt omkring i verden - og det arbejde har de intensiveret siden.

På grund af Covid-19 har de ikke kunnet tage ud i verden for at undervise, som de plejer. Under nedlukningen i Danmark, har de som mange danskere tilbragt mere tid hjemme end de tidligere har gjort.

Det er sjældent at noget er så skidt, at det ikke er godt for noget - og samtidig med at Bjørn og Ashli har kunnet undervise online, har de også kunnet glæde sig over at være meget sammen med deres lille datter, som kom til verden i august 2020.

Læs også
Lokale sportsstjerner på scenen til Sport 2019
Abonnement

Bjørn siger:

- Vi har hyggetrænet med vores lille datter Tianna, der er vild efter at danse med, men vi har også fået trænet intensivt til dette program, så I kan se hvor sjovt og berigende det er at danse.

- Det er så fedt at kunne danse show igen, og vi er beærede over indbydelsen til at danse med i »Dans, dans, dans«. Vi glæder os meget til at samle alle jer danseglade seere til en god aften, tilføjer Ashli.