Lunt vejr: Men også en dag med regn

27. september 2021, 06.43

DMI melder om en mandag med forholdsvis høje temperaturer, men også med byger og regn, der kan være ledsaget af torden.

SILKEBORG I det østjyske området bliver det mandag i morgentimerne stedvis dis, ellers bliver det lunt og skyet vejr, og i perioder regn eller byger, som kan være med torden. Temp. op mellem 15 og 19 grader. Vinden bliver let til frisk fra sydøst, ved kysterne stedvis hård vind. I aften og i nat skyet med byger, dog efterhånden mere vedvarende regn, men ud på natten klarer det op fra vest. Temp. ned mellem 8 og 14 grader. Let til frisk vind fra sydøst, ved kysterne op til hård vind og stedvis kuling, i nat drejer vinden og aftager til let til frisk fra vest.

Midt- og Vestjylland:

I morgentimerne stedvis dis, ellers bliver det lunt og skyet vejr, og i perioder med regn eller byger. Temp. op mellem 17 og 19 grader, lokalt måske 20 grader. Vinden bliver let til frisk fra syd og sydøst. I aften skyet med byger, i nat mere vedvarende regn, men ud på natten klarer det op fra vest. Temp. ned mellem 9 og 14 grader. Let til frisk vind fra sydøst, ved kysterne stedvis hård vind, i nat drejer vinden og aftager efterhånden til svag til jævn fra vest, ved Jammerbugten op til frisk vind.

Nordjylland:

Lunt og skyet vejr og i perioder regn eller byger. Temp. op mellem 15 og 19 grader. Vinden bliver let til frisk fra sydøst, ved kysterne stedvis hård og sidst på dagen i Kattegat op til kuling. I aften skyet med byger, i nat mere vedvarende regn, men ud på natten klarer det op fra vest. Temp. ned mellem 10 og 15 grader. Let til frisk vind fra sydøst, ved kysterne op til hård vind og stedvis kuling, i nat drejer vinden og aftager til let til frisk fra vest.

Syd- og Sønderjylland:

Lunt og skyet vejr, og især over den østlige del byger, der i formiddag kan være kraftige og med torden. Temp. op mellem 17 og 19 grader, lokalt måske 20 grader. Vinden bliver let til jævn fra syd og sydøst, ved Vesterhavet op til frisk vind. I aften og i nat skyet med byger, dog efterhånden mere vedvarende regn, men ud på natten klarer det op fra vest. Temp. ned mellem 9 og 14 grader. Let til frisk vind fra sydøst, ved kysterne op til hård vind og stedvis kuling, i nat drejer vinden og aftager efterhånden til svag til jævn fra vest.

Indlæser debat...