Midtjyske Meninger: Brug for en corona-kommission

9. november 2021, 13.24

Foto: Martin Ballund

Så var der atter pressemøde. Altså med stor fed streg under PRESSE. Det kom sjovt nok midt i statsministerens værste shitstorm i en minkskandale, som bare bliver mere og mere pinlig, løgnagtig og svær at bakke ud af. Men timing is everything, også i politik, og nu er det ikke Mette og hendes utroværdige kammerater, der er de onde - det er de folk, der af en eller anden årsag ikke vil vaccineres - eventuelt fordi vaccinen hverken stopper smitte eller sygdom. Med andre ord kan man vel næsten fristes til at sige, at den langt fra lever op til, hvad man var blevet lovet, hvis man lod sig stikke.

Først var det én gang, så var det to, og nu er det minsandten tre gange, man skal stikkes - og det kan ikke gå hurtigt nok, hvis man skal forstå Magnus, der står som en anden »manden med leen«, og ligner én, der har glemt at viske det sorte under øjnene væk efter Halloween.

Bortset fra, at regeringen er skyld i et ødselt svineri med folks penge, når de lyver i en grad, så der skal nedsættes en undersøgelseskommission, ja, så håber jeg af hjertet, at der snarest nedsættes endnu en kommission - nemlig den, der skal undersøge Mettes håndtering af den såkaldte coronakrise. Nu hvor milliarderne alligevel fosser ud af statskassen, kunne det være fantastisk at få undersøgt følgende - eventuelt ved hjælp af gendannelse af diverse slettede dokumenter, sms’er, mails og andet bortskaffet materiale til gavn for diktaturet. Hvis ikke en undersøgelseskommission, kunne det være klædeligt, at journalister på statsligt støttede medier begyndte at interessere sig for eksempelvis følgende:

- Hvilke overvejelser ligger bag beslutningen om, hvem der skal bistå regeringen som eksperter og hvilke interesserer repræsenterer de? Eller med andre ord: Kan vi få en tilbundsgående undersøgelse af, hvem eksperterne arbejder sammen med, vejledes af og slutteligt støttes af? Her tænker jeg især på Allan Randrup Thomsen, som har fået lov at lege spåmand (stråmand?) for nogle utroligt vidtgående beslutninger, der har meget store konsekvenser for folk.

- Hvad skete der i dagene op til nedlukningen i 2020? (Tiden læger næsten alle sår, og marts 2020 er for mange måske nok lykkeligt glemt, men hvem VAR de myndigheder, Mette talte om?)

- Hvad sker der i processen fra, at det anbefales, at alle »ældre, svage og kronisk syge« skal vaccineres, til at man nu udskammer alle over 15, der ikke er vaccineret? Hvordan er det kommet derud?

- Hvem skal holdes ansvarlig for, at vaccinerne hverken modvirker smitte eller sygdom - eller er misledende markedsføring okay i lige det her tilfælde?

Det er så dejligt trygt at have en syndebuk. Det er set før i historien. Men jeg har virkelig svært ved at leve med det. Med løgnen.

Midtjyllands Avis har et fast korps af skribenter, der skriver klummerne under »Midtjyske Meninger«. Kommentarer her er udtryk for skribentens egen holdning.

Indlæser debat