Først portvin så stegt flæsk

Portvin kan næsten drikkes til hvad som helst. To kammerater nød nogle gode glas, og tog så hjem til stegt flæsk

3. juni 2019, 09.49

Michael Neigaard (tv) og kammeraten Dan Petersen hyggede sig til vinsmagningen. Kammeraternes dag fortsatte med en middag, som deres respektive hustruer sørgede for. Foto: Adam Haff

KJELLERUP Det gik som vinspecialist Carla Christensen forudså.

Under smagningen af de første to af otte forskellige portvin kunne hun få ørenlyd. Herefter skulle hun kæmpe stadig mere for at få taletid.

For de himmelske dråber hjalp gæsternes humør og talelyst godt på vej.

Sådan plejer det at gå til øl- og vinsmagninger. Og lørdag eftermiddag var ingen undtagelse, da 85 mennesker havde et par fornøjelige timer i festteltet på Torvet i Kjellerup.

Med portvine til mellem 130 og 400 kroner var der også noget for enhver smag og pengepung.

Opvarmning til flæsk...