Friede foran 700 kolleger: Optiker fra Silkeborg fandt kærligheden på jobbet

Christina Baastrup Christensen, der er optiker hos Louis Nielsen i Silkeborg, fejrer 10 års jubilæum i virksomheden. Hun fandt også sit livs kærlighed på jobbet, og da hun friede til ham, var det foran alle 700 kolleger til en stor firmafest

14. september 2020, 13.00

Christina Baastrup Christensen arbejder som optiker hos Louis Nielsen i Silkeborg.

JUBILÆUM: Christina Baastrup Christensen, der er optiker hos Louis Nielsen i Silkeborg, runder nu de 10 år sammen med virksomheden. Hun begyndte hos Louis Nielsen i Tilst i 2010 umiddelbart efter, hun blev færdig som optiker, og skiftede til Louis Nielsen i Silkeborg i 2015, hvor hun fortsat arbejder som optiker.

Hun brænder for at passe på kundernes syn.

- Jeg elsker øjne. Så simpelt kan det siges, fortæller Christina Baastrup Christensen.

Christina Baastrup Christensen fandt ikke blot kærligheden til optik på jobbet. Hun fandt også sit livs kærlighed. I 2013 blev hun kærester med Alex Rosenkvist Christensen, som også er optiker hos Louis Nielsen. Dengang som nu er han indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen i Tilst, hvor de to fandt sammen.

- Jeg er evigt taknemmelig for, at Alex og jeg mødte hinanden på jobbet. Det havde jeg aldrig regnet med, da jeg første gang begyndte i butikken i 2010, fortæller hun.

Nu skulle det være

Efter fire år som kærester tænkte Christina, at det var tid til at blive gift, men da hendes kæreste ikke faldt på knæ, besluttede hun sig for at overraske ham. Og det lykkedes.

Til Louis Nielsens store fest for alle 700 medarbejdere gik hun på knæ på scenen og friede til Alex. Frieriet gik senere viralt på Facebook, og blev set over 250.000 gange, og parret var på TV2 for at fortælle om det utraditionelle frieri.

- Jeg gad ikke vente på Alex mere, så jeg tog bare sagen i egen hånd. Og Alex sagde ja. Det var det vigtigste. Det var en dejlig dag, og det var helt rigtigt at fri foran alle kollegerne, men jeg var da nervøs, fortæller Christina Baastrup Christensen.

Parret blev gift i 2007, og i deres fælles hjem bliver der talt meget om øjne, og latinske betegnelser for forskellige øjensygdomme flyver hen over spisebordet.

- Men vi er også gode til at lægge det fra os og tale om alt muligt andet, synes jeg. Vi har fået en datter sammen, og hende retter vi helt naturligt opmærksomheden imod og glemmer øjen-snakken et øjeblik, fortæller Christina. MTL

Det var på jobbet hos Louis Nielsen, Christina Baastrup Christensen og Alex Rosenkvist Christensen fik et godt øje til hinanden. Og da han var lidt langsom til at falde på knæ, valgte hun at gøre det - foran 700 kolleger ved en firmafest. Han sagde heldigvis ja.