SIF skriver kontrakt med prøvespiller

Gustav Marcussen og SIF er foreløbigt blevet enige om en kontrakt for resten af 2021

30. juli 2021, 12.30

Den tidligere Lyngby-spiller Gustav Marcussen skifter til SIF. Foto:Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

FODBOLD Efter en vellykket prøvetræning har Silkeborg IF skrevet kontrakt med den tidligere Lyngby-spiller Gustav Marcussen.

Den 23-årige offensivspiller og klubben er i første omgang blevet enige om en aftale, der gælder året ud.

Gustav Marcussen kan dække de fleste offensive pladser og tiltræder med øjeblikkelig virkning.

– Jeg synes, at Silkeborg IF er en fed klub, og jeg kan godt lide den spillestil, holdet praktiserer. Jeg tror det passer rigtig godt til mig, og at det kan være godt for min videre udvikling. Jeg glæder mig til at komme i gang for alvor og vil gøre mit bedste for at præstere i efteråret og vise, at opholdet forhåbentlig skal forlænges, siger han.

Gustav Marcussen har fået det meste af sin fodboldopvækst i Lyngby BK, som han spillede 84 kampe for, inden turen gik til KFC Uerdingen i efteråret 2020. Her blev det til 26 kampe med 4 mål til følge, hvorefter klubben gik konkurs.

SIF-sportschef Jesper Stüker ser Gustav Marcussen som en styrkelse af truppen.

– Gustav tilføjer en ny dimension til truppen med sine kompetencer og ser ud til at falde godt ind i vores spillestil. Han har gjort et godt indtryk de seneste uger og får nu muligheden for det næste halve år at overbevise om, at opholdet skal være af længere karakter.

- Han skal ind og konkurrere om spilletiden på de offensive positioner, og har allerede vist, at han kan finde vej til netmaskerne til træning og reserveholdet, siger Jesper Stüker.

I skrivende stund råder SIF endnu ikke over hans spillertilladelse. Derfor forventes han ikke at blive aktuel til søndagens hjemmekamp mod AaB.

Indlæser debat...