BSH skriver kontrakt med stort talent fra egne rækker

Magnus Rahbek Sands nye aftale med Bjerringbro-Silkeborg gælder helt frem til sommeren 2026

Udgivet:09. november 2022, 08.06

Læsetid:2 minutter

Magnus Rahbek Sand scorede to gange, da BSH tidligere på sommeren slog spanske Cuenca på hjemmebane. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk
Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

HÅNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg har skrevet en lang kontrakt med et af klubbens største talenter.

Den 18-årige bagspiller Magnus Rahbek Sand, der har haft sine ungdomsår i Silkeborg-Voel KFUM og BSH Ungdom, har netop skrevet under på en aftale, der gælder fra sommeren 2023 og tre år frem.

- Ved sommerens EM-slutrunde for Y-landsholdet var Magnus stærkt spillende, så det er en spiller, vi ser et stort potentiale i, og det bliver spændende at se, hvordan han udvikler sig de kommende år, siger Michael V. Knudsen, der er sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

- Selvom Magnus kun er 1. års U19-spiller, har han allerede haft debut og scoret sine første mål for vores ligahold – disse vil vi helt sikkert se flere af de kommende år, siger han.

Magnus Rahbek Sand fik blandt andet spilletid i Europa Cup-kampen på hjemmebane mod spanske Cuenca, og for den unge bagspiller betyder det meget, at han nu bliver en del af ligatruppen i BSH.

- Det er et skridt i den rigtige retning, og jeg er virkelig glad for, at det skridt bliver taget her i Silkeborg. Bjerringbro-Silkeborg er og har altid været en af de storklubber, jeg har drømt om at spille for. Derfor er jeg virkelig glad for at få chancen for at slå igennem her i Silkeborg, siger Magnus Rahbek Sand, der også har store ambitioner med sin videre karriere.

- Min helt store drøm er at repræsentere Danmark til slutrunder rundt omkring i verden. Men jeg drømmer samtidig også om at slå igennem i dansk håndbold, og det håber jeg bliver her i Silkeborg, siger venstrebacken.

BSH’erne skal i aktion igen onsdag, hvor Lemvig-Thyborøn venter på udebane. Det er den første af fem kampe på 15 dage.

- Det er helt perfekt. Nu har vi gået og ventet længe nok på kampene. I den kommende periode bliver det vigtigt, at vi hele tiden bliver en lille smule skarpere. Jeg synes, vi har vist, at vi har en god defensiv, men vi skal sørge for at løfte angrebsspillet, siger cheftræner Patrick Westerholm.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere