Tocifret millionordre til lokal maskinfabrik

Maskinfabrikken Rival i Svejstrup har fået godt fat i forsvarsindustrien og har netop landet en ny millionordre på systemleverance af avancerede emner. Det giver travlhed i produktionen

Udgivet:13. september 2017, 12.44

Læsetid:2 minutter

ry Maskinfabrikken Rival i Svejstrup har landet en ordre på et tocifret millionbeløb. Maskinfabrikken skal producere special-dele til en ny type militærkøretøj. Den nye ordre skal leveres over de kommende år.

- Produktionen af testemnerne starter op nu her, og skal køres færdig inden årsskiftet, fortæller salgschef Christian Aarup fra Rival.

Han har netop været i Schweiz sammen med Rivals administrerende direktør Carsten Tønnes for at forhandle de sidste ting på plads i forbindelse med ordrerne.

I løbet af foråret har Rival leveret de første dele til én type militærkøretøj. Den nye ordre er på to andre unikke dele til andre militærkøretøjer.

Fat i forsvarsindustrien...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her