Meget sjovere end en skoledag

1600 børn fra områdets skoler fik lov at tyvstarte med aktiviteterne til Ry Outdoor Festival - og det var noget, børnene kunne lide

Udgivet:08. juni 2019, 10.47

Læsetid:2 minutter

RY Selvom der efter sigende ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning, så er det alt andet lige sjovere, at solen skinner fra en skyfri himmel, når 1600 skolebørn slippes løs til Ry Outdoor Festival.

Børn fra områdets skoler, Mølleskolen i Ry, Bjedstrup Skole, Knudsøskolen og Gl. Rye Skole fik lov at komme til snigpremiere på området for Ry Outdoor Festival hele fredag formiddag og det var et populært indslag på skemaet.

Arthur Søndergaard Aaen fra 1.a på Gl. Rye Skole tøver ikke et sekund, når han skal svare på, hvordan han helst ville tilbringe denne fredag.

- Jamen, det er her er meget bedre end skolen, siger han og fortæller, at han også har været i gang med alt fra tovtrækning og stjerneløb til at hente gulerødder.

Faktisk har han haft så travlt, at det er svært at huske alle aktiviteterne.

Leg med mad...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind