Nytårsmad er en god forretning

Konkurrencen om at levere nytårsmenuer ud af huset har vokset sig rigtig, men det er stadig en god forretning. For efterspørgslen stiger fortsat, fortæller de lokale madsteder

Udgivet:30. december 2018, 17.00

Læsetid:4 minutter

SILKEBORG Hvis du hører til dem, der foretrækker at få maden leveret ude fra nytårsaften, så har muligheden aldrig været større endnu.

For de seneste 10 års tid har flere og flere restauranter, kroer, slagtere og andre madbutikker meldt sig på banen med tilbuddet om en tre eller fire retters menu til en overkommelig pris.

Trods den øgede konkurrence, så er det stadigvæk en rigtig god forretning at sælge nytårsmenuer. Sådan lyder meldingen fra de lokale udbydere af nytårsmenuer.

- Det er tydeligt, at der bliver flere og flere, der finder det interessant at sælge nytårsmenuer, men det passer fint med, at efterspørgslen også er stigende. Det er blevet moderne at bestille sin nytårsmenu udefra, siger slagtermester Bo Therkelsen fra Slagter Bo i Sejs-Svejbæk.

Han regner dog alligevel med at sælge 800 kuverter mod 725 sidste år.

- Sidste år lukkede vi ned for bestillinger to dage før nytår, men i år kan man bestille næsten lige til det sidste. For vi fandt ud af, at der er mange, der først beslutter sig i sidste øjeblik, fortæller han.

Slagtermester hos Kvickly i Silkeborg, Flemming Brix, ser samme tendens som Bo Therkelsen.

- Vores salg af nytårsmenuer er svagt stigende, selvom der er kommet mere konkurrence. Så efterspørgslen stiger fortsat for år, fortæller han.

Ny restaurant med på vognen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb enkeltdags adgang Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind