Ejer af Funder-virksomhed i finalen

Bjarne Jeppesen kan blive Årets Ejerleder i Midt- og Vestjylland

15. oktober 2019, 13.00

Bjarne Jeppesen roses for som ejerleder at være god til at inkludere den øvrige ledergruppe i sine idéer og beslutninger. Foto: Jakob Stigsen Andersen

PRISUDDELING: Manden bag Sports Group Denmark A/S i Funder, Bjarne Jeppesen, er en blandt tre midt- og vestjyske finalister i Årets Ejerleder-kåring.

Det forgår 5. november, når revisionsselskabet PwC kårer Årets Ejerleder 2019 i Midt- og Vestjylland i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv.

Prisen går til den ejerleder, der med et klart formål og tydelige værdier går foran og gør en forskel for Danmark ved at skabe vækst og arbejdspladser.

Udover Bjarne Jeppesen er finalisterne Martin og Mikael Søgaard, ejerledere i Idealcombi A/S i Hurup samt Nicolai Tange Jørgensen, ejerleder i Smart Lift A/S i Nykøbing Mors.

- De tre finalister er alle eksempler på en dansk ejerleder, der med succes skaber vækst og udvikling til inspiration og stor betydning for dansk erhvervsliv, siger Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning.

I 2012 stiftede Bjarne Jeppesen Sports Group Denmark A/S baseret på erfaringer og relationer fra en stilling som direktør for en dansk sportstøjvirksomhed med 65 ansatte i Hong Kong.

Den grundlæggende forretningside baserer sig på at sælge smart, funktionelt sports- og fritidsbeklædning til en lav profit-margin over for detailkæderne.

Bjarne Jeppesen har på syv år skabt en virksomhed med en omsætning på mere end 500 mio. kr. og har realiseret overskud alle år siden etableringen i 2012.

De seneste år har virksomheden skabt nye arbejdspladser med fokus på igangsætning og opbygning af salg på nye eksportmarkeder.

- Bjarne har en enestående forretningssans, som ligger til grund for hans måde at drive virksomhed på, visionen bag virksomheden og de resultater, han har opnået. Resultaterne er skabt ved en nytænkning i relation til lav bruttoavance og bredt varesortiment, som ingen andre i Danmark har gjort inden for samme branche, skriver PwC.

- Samtidig har virksomheden en klar holdning til bæredygtighed og miljømæssige footprints - og tør kommunikere ærligt og klart med kunder og leverandører samt øvrige stakeholdere. Som ejerleder er Bjarne god til at inkludere den øvrige ledergruppe i sine idéer og beslutninger, så alle trækker i samme retning på vækstrejsen, og han er således meget bevidst om, at såfremt vækstmålene skal nås, kræver det, at alle på holdet arbejder for samme vision, hedder det.

Syv regionale vindere i Årets Ejerleder 2019 går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november.