De unge landmænd indtog Kjellerup: Sikke en dejlig høstfest

Der var lovet skyer og regn, men da det blev lørdag, trak solskin, klappekalve og store maskiner masser af mennesker ind på Torvet i Kjellerup

Udgivet:19. september 2022, 11.50

Læsetid:2 minutter

KJELLERUP Alt spillede helt fra morgenstunden. Regnvejret holdt sig væk. Det blev sol i stedet. Og sammen med morgensolen dukkede masser af frivillige fra Viborg-Kjellerup Landboungdom op på Torvet.

De spærrede af sammen med byens butikker og fyldte Torvet med borde og bænke og store maskiner og klappekalve, mens spejderne satte markedstelte op - og da klokken var 10, da var masser af kunder på Torvet, og det blev ved til langt efter klokken 13. Folk nød det dejlige vejr, duften af pølser, en god fadøl eller vand. Bær, saft, honning, marmelade og kød fra boderne. Børnene fik klappet kalvene fra Risbak ved Sjørslev. Og de fik gravet chokoladeguld i en stor container med korn.

Alt var godt...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her