Ung mand generede politiet - endte i detentionen

30 unge spillede høj musik i skolegård - en enkelt blev taget med

10. juli 2019, 09.31

HAMMEL En 18-årig mand endte natten til tirsdag kl. 00.10 med at blive anholdt, da han gentagne gange generede politiet og blandede sig i deres arbejde på en opgave i Hammel.

En patrulje var kørt til Skovvangskolen, efter at en borger havde klaget over, at en større gruppe unge spillede meget høj musik på stedet.

Da politiet kom til stede, var der omkring 30 unge samlet i skolegården. De unge blev bedt om at skrue ned for musikken og rydde deres skrald op, hvilket de straks gjorde.

Men en enkelt, en 18-årig mand, der virkede noget påvirket, havde dog svært ved at opføre sig ordentligt. Han gik helt tæt på betjentene, filmede dem med sin mobiltelefon og råbte op.

Efter at patruljen gentagne gange havde bedt den 18-årige om at gå væk, uden at det hjalp, slap betjentenes tålmodighed op. Den unge mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Han blev taget med til Politigården i Aarhus, hvor han fik lov til at overnatte i detentionen.

Lokalpolitiet kigger i øvrigt nærmere på en anden sag, hvor unge har ladet en festlig sammenkomst gå over gevind. Den går tilbage til lørdag ved midnatstid, hvor en gruppe unge var forsamlet ved spejderhytten i Engedalen i Hammel.

Her efterlod de nogle ødelagte bænke og en del smadrede flasker, oplyser politiet. sinn