Nyt tilbud: "Fodbold for Hjertet" er for alle med livsstilssygdomme - uanset alder

ØBG fodbold, DBU, Hjerteforeningen og Silkeborg Kommune indbyder til »Fodbold for Hjertet«

11. april 2021, 11.00

»Fodbold for Hjertet« er for alle mænd og kvinder, der har hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstils-sygdomme - eller er i risikogruppen for at få disse sygdomme.

SILKEBORG Hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre livsstilssygdomme er ingen hindring for at dyrke fodbold på motionsplan. Fra tirsdag den 13. april kl. 19 og herefter hver tirsdag får mænd og kvinder i Silkeborg og omegn, der døjer med disse problemer, eller er i risikogruppen for at få disse sygdomme, tilbud om at mødes til motionsfodbold.

Bag »Fodbold for Hjertet« står ØBG fodbold, DBU, Hjerteforeningen og Silkeborg Kommune, og det foregår på ØBG’s baner på Buskelundtoften 5.

Plads til alle

Arrangørerne understreger, at der er plads til alle - både »den aldrende Messi« og den absolutte nybegynder på grønsværen.

»Fodbold for Hjertet« er et helt nyt motionskoncept, og træneren er uddannet i at tage hensyn til alle.

Det handler ikke om at være den stor boldkunstner, men om at hygge sig og have det sjovt sammen med gode holdkammerater.

Bevægelse er godt for både krop og sind - og motionsfodbold er et godt bud, når man skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt.

Styrke og fællesskab

Motionsfodbold er varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Og så er der desuden udsigt til sammenhold og et godt fællesskab på holdet.

- Vi er superglade for, at ØBG fodbold i Silkeborg har engageret sig i dette motionstilbud, som kan være med til at gøre en forskel for en række borgere med hjerte-kar-sygdomme, udtaler Kaspar Ginnerup Knudsen fra Silkeborg Kommune.

Formand for ØBG fodbold Chalotte Bak Larsen ser frem til at byde det nye hold velkommen på ØBG´s baner, mens Poul Søgård fra den lokale afdeling af Hjerteforeningen håber, at det nye tilbud også kan tiltrække andre end pensionister, altså også meget gerne lidt yngre deltagere. ben

Indlæser debat...