Kurt Rønne vil i byrådet for K

- Kurt er et stærkt kort, siger den konservative lokalformand, Bo Zacher Nielsen

25. september 2017, 10.08

Kurt Rønne - efter otte år som formand for Seniorrådet satser han nu på en byrådstaburet for De Konservative.

SKANDERBORG/RY/GALTEN De Konservative i Skanderborg Kommune har føjet en kendt skikkelse til deres liste til byrådsvalget. Det Kurt Rønne, der gennem de seneste otte år har været en profileret formand for kommunens Seniorråd.

Kurt Rønne har tidligere på året meddelt, at han ikke genopstiller til Seniorrådet.

Til gengæld vil han nu satse på en taburet i byrådet, hvor De Konservative aktuelt ikke er repræsenteret - efter at Jan Krogh Rasmussen har skiftet til Socialdemokratiet.

- Mangler politisk handling

- Ældreområdet mangler stadig politisk handling, og da Konservative har en anstændig politik, så støtter jeg dem 100 procent, siger Kurt Rønne i en pressemeddelelse.

Kurt Rønne, der er pensioneret politimand, har gennem årene gerne bidraget til de lokale debatter. Og som formand for Seniorrådet har har kæmpet mange kampe for de ældre.

Formanden for kommunens konservative, Bo Zacher Nielsen, er glad for det nye navn på listen.

- Kurt er et stærkt kort, idet vi her får en kandidat, der kan fokusere på ældrepolitikken med indsigt. Vi ser frem til at have Kurt med i vores nu stærkere kandidatfelt, siger han.

Otte K-kandidater

Med Kurt Rønne stiller De Konservative stiller med i alt otte kandidater til byrådsvalget i november.

Det er spidskandidaten, Thomas Cordtz, Ry, samt Birgitte Majgaard, Galten, Flemming Otto Jensen, Galten/Skovby, Henning Andersen, Hørning, Kurt Rønne, Skanderborg, Lars Clausen, Tebstrup, Otto Trap Hansen, Hørning, Torben Wallner, Hørning. sinn