Silkeborg-firma opkøber kendt sportsbrand

Sports Group Denmark med hovedsæde i Silkeborg køber SOS

19. april 2021, 09.46

Sports Group Denmark holder til på en stor grund på Skærskovgårdsvej i Funder. Foto: Martin Ballund

SILKEBORG Efter længere tids forhandlinger har Sports Group Denmark, der har hovedsæde i Funder ved Silkeborg, købt det anerkendte og næsten 40 år gamle sportsbrand, SOS.

Sports Group Denmark ser stort potentiale i SOS-brandet og vil løfte det til nye højder.

- Vi er glade for at kunne offentliggøre opkøbet, hvormed vi tilfører et succesfuldt, premium brand til vores portefølje. Vi har store planer med SOS, og som noget nyt i sportsbranchen vil vi skabe value for money inden for dette segment. Vi ser frem til at styrke SOS og er klar til at løfte opgaven med tunge investeringer i brandet, såvel som i markederne, siger Bjarne Jeppesen, administrerende direktør hos Sports Group Denmark.

Læs også
Sportsfirma slået tilbage af coronaen efter rekordregnskab
+Abonnement

Ejer og administrerende direktør i SOS, Ole Damm, ser Sports Group Denmark som det rette match, der kan tage brandet til næste niveau.

- Jeg er oprigtigt glad for at være nået til enighed med Sports Group Denmark omkring opkøbet af SOS. Jeg ser Sports Group Denmark som en kompetent spiller i markedet, der både har evnerne og kundeporteføljen, der kan tage SOS til næste niveau. SOS har været mit hjertebarn siden 1985, men

jeg er nu klar til at give stafetten videre. Jeg er overbevist om, at SOS i de kommende år vil vækste, også internationalt, og jeg ser frem til at følge udviklingen, siger Ole Damm.

Sports Group Denmark er et dansk multibrand sportstøjsfirma grundlagt i 2012. Sports Group Denmark repræsenterer mere end 25 brands – herunder både internationale og egne brands, som sælges gennem 2500 kunder, primært i Skandinavien og Europa.

Hovedsædet er placeret i Silkeborg, med yderligere otte afdelinger i Skandinavien, Tyskland og Kina.

Indlæser debat...