Fuldt hus: Jysk bliver hovedsponsor i ny Silkeborg-klub

Jysk-logoet skal fremover pryde Silkeborg IF Q’s trøjer, hvilket også er tilfældet i Silkeborg IF, Bjerringbro-Silkeborg og Silkeborg-Voel

Udgivet:29. juni 2022, 08.23

Læsetid:2 minutter

Hannah Fruensgaard og holdkammeraterne i Silkeborg IF Q kan fremover iføre sig en trøje, der til forveksling ligner den, som Pelle Mattsson og SIlkeborg IF spiller i. Foto: SIF Q

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist| maa@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD Jysk bliver fra fredag 1. juli ny hovedsponsor i Silkeborg IF Q, og i de kommende to år vil koncernens blå-hvide logo få den mest fremtrædende placering på maven af klubbens trøjer.

Jysk har i flere år været hovedsponsor for Silkeborg-Voels ligakvinder, og i juni 2021 blev koncernen ny hovedsponsor for SIF’s superligahold. Det lokale hattrick blev fuldendt i oktober 2021 med en ny aftale i Bjerringbro-Silkeborg.

Fremover bliver trioen en kvartet, når alle SIF Q’s hold fra U13 til senior får den velkendte gås på trøjen.

- Jysk har en stor tilknytning til Silkeborg, og vi ønsker at give vores bidrag til udvikling af sport- og kulturliv i byen.

- Derfor er vi også glade for at kunne blive hovedsponsor for Silkeborg IF Q, så vi nu kan sige, at vi støtter byens fodbold- og håndboldflagskibe for både mænd og kvinder, siger president og CEO Jan Bøgh med henvisning til hovedsponsoraterne i Bjerringbro-Silkeborg, Silkeborg-Voel og Silkeborg IF.

Passer perfekt ind i målsætningen

Aftalen med Jysk skaber stor glæde hos SIF Q, der har haft Kop & Kande som hovedsponsor siden 2020. I de foregående år var Hede Rytmer storsponsor i klubben.

Silkeborg IF Q har en udtalt ambition om at blive Danmarks bedste talentudviklingsmiljø for piger.

Det nye hovedsponsorat giver SIF Q et stort boost til drømmene om at markere sig endnu tydeligere i Fodbolddanmark, hvor klubben spiller i den landsdækkende DM-række for U18- og U16-piger.

- Timingen med den nye aftale passer perfekt ind i vores målsætning om at opnå to stjerner i DBU’s licenssystem allerede næste år. Det er en stor udfordring, men samtidig et vigtigt signal til omverdenen, lyder det fra Karen Nørby, der er formand i SIF Q.

Mens klubben har løftet niveauet på ungdomssiden, kniber det stadigvæk på seniorplan, hvor Silkeborg IF Q rykkede ned i jyllandsserien efter 12 nederlag i 12 kampe i den forgangne sæson.

Efter sommerpausen kan SIF Q se frem til at kæmpe med Silkeborg KFUM og nyoprykkede FC Silkeborg om retten til at kalde sig det højest placerede kvindehold i lokalområdet.

Indlæser debat