Landsholdsspiller fra Kjellerup skifter til Oslo-klub

20-årige Janni Thomsen skifter fra VSK Aarhus til Vålerenga på en to-årig kontrakt

1. juli 2020, 16.29

Janni Thomsen har tidligere spillet i Viborg og VSK Aarhus, og nu går turen altså til Oslo-klubben Vålerenga. Foto: Jakob Stigsen Andersen

FODBOLD Tidligere på året fik Janni Thomsen debut på det danske A-landshold, og snart kan den 20-årige Kjellerup-pige også kalde sig udlandsprofessionel.

Den nuværende VSK Aarhus-spiller er blevet enig om en to års kontrakt med den norske klub Vålerenga, der hører til i Oslo.

– Jeg valgte Vålerenga, fordi jeg synes, det var det perfekte skridt videre i min fodboldkarriere. Det er et højere niveau end den danske liga, og det glæder jeg mig til at prøve, siger Janni Thomsen til klubbens hjemmeside.

Hun har spillet tre A-landskampe og 39 U-landskampe for Danmark og kan i Vålerenga se frem til at blive holdkammerat med landsmændene Rikke Marie Madsen og Stine Ballisager Pedersen samt cheftræner Jack Majgaard Jensen.

Wingbacken har store ambitioner med skiftet fra VSK Aarhus.

– Jeg er en spiller med stor fart og fysik, mine kvaliteter ligger nok først og fremmest i det offensive spil, hvor jeg er god en mod en. Nu håber jeg på at udvikle mit spil videre her og samtidig komme langt i Champions League og vinde mesterskabet, siger hun.