Grænserne rykkes, når fødderne kommer ud i det fri

- Der sker noget med folks personlige barrierer, når de blotter deres fødder, siger fodterapeut Charlotte Arffmann

5. juni 2019, 07.00

- Jeg fornemmer, at folk slapper godt af, når de kommer her. Jeg tror, det betyder noget, at jeg har etableret min klinik i forbindelse med mit private hjem, siger statsautoriseret fodterapeut Charlotte Arffmann, indehaver af »Sundefusser«. Foto: Peter Bruvik-Hansen

Silkeborg Hun er nyuddannet statsautoriseret fodterapeut, og har alle kompetencer i forhold til at hjælpe kunderne med hård hud, ligtorne, fejlstillinger, nedgroede negle og øvrige udfordringer og problemstillinger med fødder.

Men behandlingen hos Charlotte Arffmann, der netop har etableret sig som selvstændig med klinikken »Sundefusser«, handler om mere end den fysiske behandling af fødderne.

- Når man behandler folks fødder, så handler det også om psykologi. Når kunderne kommer ind, så hører jeg flere sige, at de har »verdens grimmeste fødder«. Og det er tydeligt, at der er nogle grænser og personlige barrierer, der skal brydes, før kunderne blotter deres fødder. Og sådan har jeg da også selv haft det. Men sådan er det altså aldrig. Der findes lige så mange forskelleige slags fødder som mennekser, og ingen har verdens grimmeste fødder, siger statsautoriseret fodterapeut Charlotte Arffmann, der fra privaten på Sølystvej driver »Sundefusser«.

Søgte nye udfordringer...