Dorte vil ikke mere: Lukker sin bodega efter voldsepisode fredag aften

Fredag aften var der ballade på Dortes Bodega i Kjellerup, hvor en af gæsterne trak en kniv. Nu har bodegaejer Dorte Kirketerp fået nok

4. december 2021, 14.21

Dorte Kirketerp lukker Dortes Bodega med øjeblikkelig virkning. Foto: Morten Hallstrøm

KJELLERUP Lørdag klokken 16 lukker Dortes Bodega i Nørregade i Kjellerup for altid.

Det har ejeren af bodegaen, Dorte Kirketerp fra Silkeborg besluttet, på baggrund af en voldsepisode fredag aften på bodegaen.

Dorte Kirketerp havde lørdag ingen kommentarer til beslutningen, men på de sociale medier skriver hun blandt andet:

Læs også
Glædens dag: Bodega er omsider genåbnet
Abonnement

»Efter der igen har været brug for at trykke på overfaldsalarmen og fremmøde af politiet, har jeg besluttet ikke at åbne igen. Jeg kan ikke byde mit personale ikke at kunne arbejde trygt på min bodega, selv vagterne har sagt fra og vil ikke komme mere«

De slog på andre gæster, og den 39-årige tog en foldekniv frem, men en dørmand fik ham pacificeret, hvorefter de blev smidt ud

Anders Olesen, Vagtchef Midt- og Vestjyllands Politi

Politikommissær hos Midt- og Vestjyllands Politi, vagtchef Anders Olesen, fortæller, at politiet klokken 21.55 blev kaldt ud til en voldsepisode på bodegaen.

En 39-årig mand og en 43-årig kvinde fra lokalområdet hidsede sig op og råbte.

- De slog på andre gæster, og den 39-årige tog en foldekniv frem, men en dørmand fik ham pacificeret, hvorefter de blev smidt ud, siger Anders Olesen.

Da betjentene kom frem, fik de kontakt til de to, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, ligesom den 39-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Ingen af de to blev anholdt.

Læs også
Dorte fra Silkeborg åbner bodega i Kjellerup
Abonnement

Det er langt fra første gang, der har været ballade på bodegaen. Så sent som lørdag den 25. oktober måtte politiet bruge peberspray for at lægge en dæmper på en 32-årig mand, der var gået amok. Den voldelige mand overfaldt en bartender på stedet, og da han også begyndte at lægge op til slagsmål med ordensmagten, trak betjentene dåsen med peberspray.

Dorte Kirketerp åbnede Dortes Bodega i foråret 2019 i lokalerne på Nørregade, der i mange år har været værtshus med forskellige navne. Senest El Diablo. Stedet havde tidligere kult-status og kunne trække unge fra de store nabobyer.

Dorte Kirketerp genåbnede i september stedet efter en lang coronapause.

Bodegaen åbner ikke mere, skriver hun på de sociale medier. Hun afslutter med ordene:

»Herved vil jeg så sige tak til kunder og alle, der har været forbi min bodega. Jeg ønsker alle en god jul og godt nytår. Pas godt på jer selv og hinanden«.