Fire sager om slagsmål i nattelivet

Politiet blev tilkaldt til fire episoder, hvor knytnæver fløj gennem luften

Udgivet:01. juni 2019, 09.06

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

Søren Nielsen
Digital Redaktør| sn@midtjyllandsavis.dk

SILKEBORG Fire gange måtte det lokale politi rykke ud til voldssager natten til lørdag, hvor der var mange mennesker i byen til Hede Rytmer.

Klokken 01.43 var et større slagsmål i gang uden for festivalpladsen ved Gudenåvej. Her var en 45-årig mand oppe at slås med en 26-årig mand og en 21-årig mand.

Den 45-årige mand slog omkring sig med knytnæver, og værst gik det udover den 21-årige, som fik et slag i ansigtet og faldt bagover, hvilket resulterede i en flænge i baghovedet.

Den 45-årige mand blev anholdt og sigtet for vold. Han blev senere på natten løsladt igen.

Ved 23-tiden var det en af festival-vagterne, som fik slag af en 24-årig gæst. Ifølge anmeldelsen slog den 24-årige en albue op i ansigtet på vagten. Den unge mand blev tilbageholdt af vagtpersonalet, indtil politiet nåede frem. Han fik en sigtelse for vold med sig hjem.

Cirka klokken 00.40 blev en 18-årig mand udsat for vold på Søndergade. Han røg i slagsmål med en anden mand og fik blandt andet slag i maven og blev væltet ned over en bænk. Gerningsmanden i den sag slap væk.

- Der er mange mennesker i byen sådan en aften, og sagerne ligger inden for det, som man kan forvente, konstaterer politiets vagtleder Carsten Henriksen.

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere