DET ER DIT VALG - KV21

Hvad vil vi med folkeskolen?

23. oktober 2021, 08.01

FAGLIGHED Skoleområdet er de seneste år blevet tilgodeset med flere økonomiske midler - tak for det. Det var virkelig tiltrængt, og de ekstra midler bliver brugt klogt til bl.a. flere lærere og pædagoger i undervisningen.

Færre overordnede projekter og mere fokus på læringsniveauet i den daglige undervisning ved bl.a. at have blik på medarbejdernes efter- og videreuddannelse

Søren Kristensen (S)

Jeg er optaget af folkeskolens hverdag. En hverdag som i langt overvejende grad er baseret på fag kædet sammen med fokus på elevernes trivsel.

I min forståelse bør vi sætte politiske pejlemærker for udvikling af folkeskolens fag og faglighed. Det er her, at lærere har deres største dedikation bl.a. via valg af undervisningsfag under læreruddannelsen.

Eleverne skal møde engagerede lærere, som finder faget interessant og vedkommende. Det giver eleverne kompetencer, færdigheder og viden på højt niveau. Og det har Silkeborg Kommunes folkeskoleelever brug for i fremtiden.

Så: Færre overordnede projekter og mere fokus på læringsniveauet i den daglige undervisning ved bl.a. at have blik på medarbejdernes efter- og videreuddannelse i folkeskolens fag.

Indlæser debat