Dolberg tilbage som målscorer for Nice

Tre måneder efter sin seneste scoring var Kasper Dolberg søndag tilbage på måltavlen for Nice - Magnus Mattsson på pletten i Holland

Udgivet:13. december 2021, 11.01

Læsetid:1 minut

Kasper Dolberg scorede på straffespark i kampen mod Rennes. Foto: Ritzau Scanpix

FODBOLD Et par sløve stimer for Kasper Dolberg og Nice sluttede søndag.

Her scorede den tidligere SIF-angriber for første gang i tre måneder, i hvad der blev Nices første sejr i ligaen efter tre kampe i træk uden.

Rennes blev slået 2-1, og Dolberg var involveret i begge Nices mål. Det første scorede han, og det andet blev han noteret for en assist på. Dolbergs mål faldt små 20 minutter inde i første halvleg, da han sendte bolden i kassen på et straffespark.

Fem minutter inde i anden halvleg var Dolberg oplægger, da han serverede bolden for holdkammeraten Youcef Atal i feltet, hvorefter den algeriske back hamrede den op i nettaget til 2-0.

Fire mål

Dolberg er nu oppe på fire scoringer i sæsonen. I slutningen af oktober missede han to kampe for Nice, i forbindelse med at han fik konstateret sukkersyge.

Med sejren åbnede Nice kampen om andenpladsen i Ligue 1. Den har Rennes, men nu kun med et enkelt point ned til Nice.

Marseille, der har spillet to kampe færre end begge de andre hold, er et point efter Nice. Paris Saint-Germain har en solid føring på førstepladsen.

Mål af Mattsson

I den hollandske Æresdivision bragte Magnus Mattsson Nijmegen foran i opgøret mod PSV, da han gjorde det til 1-0 på en ripost, men den tidligere SIF-topscorers mål var ikke nok, da de endte med at tabe 1-2 på et mål i overtiden.

Magnus Mattsson, der startede på banen, scorede tidligere i sæsonen mod Feyenoord

En anden tidligere SIF-afører, Mads Emil Madsen fik hele anden halvleg, da Slavia Prag vandt 2-0 over Mlada Boleslav i den tjekkiske liga. Her scorede den tidligere Sønderjyske-back Alexander Bah til 1-0 og assisterede til 2-0. /ritzau/