80 års fødselsdag i Silkeborg: Virksomheden er blevet i familien

Udgivet:10. juni 2023, 08.30

Læsetid:1 minut

Inger-Lise Bach-Pedersen har netop rundet de 80 år.

3 måneder siden

FØDSELSDAG: Inger-Lise Bach-Pedersen, Solsikkevænget i Silkeborg, rundede de 80 år onsdag den 7. juni.

Da hun som ung var i lære hos jern- og stålforretningen S.C. Sørensen i Aalborg, mødte hun en ung mand, der også kom i lære her, nemlig Per Bach-Pedersen, som hun senere giftede sig med.

Parret fik børnene Helle og Henrik, og efter en del år i det nordjyske flyttede familien i 1993 til Silkeborg, hvor de fandt et nyopført hus i Balle på 179 kvadratmeter til en overkommelig pris.

Inger-Lise Bach-Pedersen fik job på Alderslyst Bibliotek, hvor hun fik rigtig mange gode timer og dage.

Efter at hendes mand, Per Bach-Pedersen, havde etableret virksomheden Bach-P Slibematerialer, kom hun på halv tid på biblioteket for at kunne hjælpe til med kontorarbejdet i firmaet, hvor det endte med, at hun blev heltids.

Hele vejen igennem brændte Inger-Lise Bach-Pedersen for firmaet, og sammen med sin mand kan hun i dag glæde sig over, at de har kunnet videregive det til de to børn, svigerdatteren og senest et barnebarn.

Inger-Lise og Per Bach-Pedersen boede gennem mange år på Ansvej i Silkeborg men er netop flyttet ind i en af de splinternye lejligheder på Solsikkevænget i Holmsø Resorts, hvor de er meget glade for at bo.

MTL