Mavepuster til Frederiksdal-Kragelund Fitness

Udgivet:26. februar 2021, 12.32

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af FK Fitness’ bestyrelse Ved formanden Gitte Siig Lyngaa

TILSKUD Mandag aften sad vi i FK Fitness’ bestyrelse spændte og fulgte med, da punkt 17 nåede dagsordenen til byrådsmødet i Silkeborg. Der fik vi os noget af en mavepuster. Hvad der for os var sat i scene som en formsag, endte med at vende 180 grader og blive sendt tilbage til behandling i Økonomi- og Erhvervsudvalget. Det gjorde den med begrundelse i en bekymring for, at sagen er behandlet for hurtigt og betænkelighed ved, at et eventuelt tilskud vil danne præcedens.


Gitte Siig Lyngaa, FK Fitness

Sagen er forud for byrådsmødet blevet godkendt i Økonomi- og Erhvervsudvalget. Da var vi utrolig glade for at høre om opbakningen, og at økonomiudvalget stemte sagen igennem. Nu stiller vi os undrende over, at man nu ønsker sagen belyst yderligere, da der i december 2019 blev godkendt retningslinjer for puljen til medfinansiering af lokalt initierede projekter, som netop er den pulje vi søger tilskud fra.

Læs også
Forening i Kragelund venter stadig på penge til fitnesslokale Forening i Kragelund venter stadig på penge til fitnesslokale
Læs også:
Forening i Kragelund venter stadig på penge til fitnesslokale
Læs også
Vi støtter foreningsfitness i Kragelund Vi støtter foreningsfitness i Kragelund
Læs også:
Vi støtter foreningsfitness i Kragelund

Foreningens motto »lokalt - socialt - hyggeligt« danner rammerne for et center, hvor mange målgrupper mødes. Vi er en forening, der har formået at få byens indbyggere, både unge og gamle i gang med fysisk aktivitet. Mange af medlemmerne har aldrig trænet i et fitnesscenter før, og vi er glade for at se den udvikling. Vi er spændte på, hvilke nye perspektiver der vil blive fundet i en revurdering og håber stadigvæk på et positivt udfald, så vi med støtte fortsat kan bidrage til et sundt lokalsamfund.