Magnussen skal køre for Silkeborg-team

Jan Magnussen gør comeback i dansk motorsport for LM Racing

7. november 2019, 14.39

Jan Magnussen har fire gange vundet sin klasse i Le Mans. foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

MOTORSPORT Jan Magnussen er et af de største navne i dansk motorsport gennem tiderne, og han er langt fra klar til at stoppe.

For Magnussen gør comeback i 2020, hvor han skal køre med i den nye motorsportsklasse for danske standardvognsmesterskab, TCR Denmark. Det sker for Silkeborg-teamet LM Racing.

– Det har altid været mit ønske at være tilstede på de danske racerbaner, og derfor er jeg enormt taknemmelig over at have fået muligheden for at være med på startlisten, når første sæson af det danske TCR-mesterskab skydes i gang til foråret, lyder det fra Jan Magnussen til driveit.dk.

Touring Car Racing er en klasse for standardvogne, som har indtaget det meste af verden. I dag afvikles der nationale mesterskaber i mere end 20 lande samt regionale mesterskaber som TCR Europe og verdensmesterskabet, WTCR.

Jan Magnussens aftale med LM Racing om deltagelse i TCR Denmark sker sideløbende med racerkørerens engagement motorsports- og eventvirksomheden MB Racing. Den har han sammen med en anden kendt motorsportskører Ronnie Bremer.

Jan Magnussen har en gang tidligere været på vej til LM Racing, men dengang gik aftalen i vasken på grund af manglende sponsorer.