Ung mand bag sjove oplevelser hædret med pris

Brædstrup Y’s Mens Club værdsætter initiativ og engagement blandt frivillige i Them og Brædstrup

19. oktober 2019, 08.30

Prisvinderen Thomas Lund Pedersen omgivet af aktive FDF’ere i Brædstrup samt repræsentanter fra Brædstrup Y’s Mens Club: Formand Flemming Christiansen og Eva Johansen fra Gjessø. Næstformand i klubben er Erling Birkbak fra Them.

PRISUDDELING: Brædstrup Y’s Mens Club har netop uddelt den årlige lederpris. Prisen gik til Thomas Lund Pedersen, der er en særdeles aktiv leder hos FDF i Brædstrup.

Han har været med i FDF i 15 år og finder det helt naturligt at give det videre, som han selv har fået.

I FDF er Thomas leder for 10 unge i alderen 13-18 år. Her handler det om at give erfaringer videre, men også at være med til at give udfordringer.

Thomas er således aktiv i at engagere unge til udfordringer, sjov og ballade. Derfor var det også helt naturligt, at årets sommeroplevelse var en kanotur på Gudenåen. Dels for at nyde naturen, leve og bo primitivt. Men også muligheden for at jage hinanden med vandpistoler. Naturligvis kun for sjov.

Thomas er 21 år og går på Jyske Håndværkerskole i Hadsten og er i lære som elektriker hos Julsgård A/S i Brædstrup.

Støtte til Silkeborg

Brædstrup Y’s Mens Club’s lederpris er på 2.500 kroner og uddeles til anerkendelse af det frivillige arbejde, der udføres i foreningslivet i Brædstrup og Them. I klubbens præmisser for uddeling er blandt andet anført følgende begreber: Initiativ, engagement, ansvar, uegennyttig, dedikeret, proaktiv, rollemodel for andre børn og unge.

Brædstrup Y’s Mens Club driver blandt andet Brædstrup Genbrug, hvor halvdelen af overskuddet doneres til Kirkens Korshær i Horsens og Silkeborg.

Klubben omfatter primært medlemmer i Them/Brædstrup området. mtl