Turbo på Queen-maskinen: Skal kickstarte Hede Rytmer

Queen Machine er klar til Hede Rytmer for femte år i træk og står på springbrættet til det store internationale gennembrud

Udgivet:30. maj 2019, 07.00

Læsetid:5 minutter

FESTIVAL Historien om Queen Machine begyndte i Silkeborg for cirka 10 år siden. Og fredag eftermiddag er bandet for femte år i træk med til at kickstarte Hede Rytmer med alle de store Queen-klassikere.

Det sker samtidig med, at coverbandet står på springbrættet til en international karriere. Queen Machine bliver i dag betragtet som et af verdens bedste hyldestbands for den engelske supergruppe Queen og den legendariske forsanger Freddie Mercury.

Til efteråret indtager Queen Machine USA med en stor turné, der bringer det populære band gennem 10 amerikanske starter.

Og næste år turnerer Queen Machine på de største spillesteder i Storbritannien i et kæmpe setup sammen med London Symphonic Rock Orchestra og den engelske stjerne Kerry Ellis, som slog igennem i Queen-musicalen »We will rock you«, og siden har turneret sammen med Queen-guitaristen Brian May.

- Vi har fået Brian Mays accept af, at Kerry Ellis turnerer med os i 2020 og han har endda annonceret på sin Facebookside, at hun næste år kan opleves sammen med Queen Machine. Så bliver det ikke meget større for os, siger forsanger i Queen Machine, Bjarke Baisner Laursen.

Fart på efter filmen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind