Uskarpt landshold forlader VM efter kæmpe skuffelse: Hjulmand tager ansvaret

Danmark er ude af VM i Qatar efter gruppespillet, da Danmark tabte 0-1 til Australien i den sidste gruppekamp

Udgivet:30. november 2022, 18.04

Læsetid:1 minut

Efter kun at have fået et enkelt point i sine tre gruppekampe må Danmark rejse hjem fra VM i Qatar. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

2 måneder siden

FODBOLD Et skuffende VM i Qatar er ovre for det danske fodboldlandshold allerede efter gruppespillet efter endnu en indsats under det niveau, holdet har gjort danskerne forvent med.

Onsdag måtte Kasper Hjulmands mandskab atter forlade banen uden point, da et ellers ikke specielt imponerende australsk hold vandt 1-0 på et kontramål af Mathew Leckie efter en times spil.

Dermed slutter Danmark på fjerdepladsen i gruppen med Frankrig, Australien og Tunesien. Danmark har blot hentet et enkelt point og scoret et mål undervejs. Australien følger med Frankrig videre til ottendedelsfinalerne.

- Jeg er skuffet og frustreret. Jeg er ked af, at vi ikke kunne folket derhjemme, hvad de gerne ville have, lød det fra landstræneren, der hurtigt slog fast:

- Det er mit ansvar, konstaterede Hjulmand, der sluttede kampen med de to tidligere SIF’ere, Robert Skov og Kasper Dolberg, på banen,

Neutrale fodboldfans verden over kommer næppe til at savne Danmark, der aldrig satte et fodboldmæssigt aftryk på slutrunden. For langsomt spil og for få chancer er en passende overskrift på Danmarks VM.

/ritzau/

Indlæser debat