Klublegende udnævnt til æresmedlem i Sejs-Svejbæk Idrætsforening

Gennem seks årtier har Hans Nielsen bestredet en lang række centrale poster i Sejs-Svejbæk I.F.

27. februar 2021, 08.40

Om nogen var Hans Nielsen med i opbygningen og driften af Klubhuset, hallen og Multihuset i Sejs. Her er han fotograferet i 2010 uden for Multihuset. Foto: Jens Anker Tvedebrink

ÆRESMEDLEMSKAB: På Sejs-Svejbæk I.F. ’s generalforsamling i denne uge blev klublegenden, Hans Nielsen, hyldet med idrætsforeningens højeste udmærkelse - et æresmedlemsskab med den dertilhørende guldnål.

Det er første gang, at idrætsforeningen uddeler et æresmedlemsskab, og Hans Nielsen modtager æren for sit engagement i idrætsforeningen siden 1968.

Gennem seks årtier har Hans Nielsen bestredet en lang række centrale poster i Sejs-Svejbæk I.F. - herunder formandsposten i fodboldafdelingen (1981-84), hvor han blandt andet i 1983 var med til at grundlægge Rema 1000 Cup.

Som formand for »Byggebanden« spillede han i 1978 en central rolle i opførelsen af Klubhuset, og han sad i DSI Klubhusets bestyrelse fra 1978 til 2020.

»Hans Nielsen har ydet - og yder fortsat - et enestående arbejde for foreningsidrætten i vores lokalsamfund, og vi skylder ham en kæmpe tak for indsatsen!« lyder hyldesten fra Sejs-Svejbæk I.F.

Hans Nielsen ville uden tvivl havde modtaget et langt, stående bifald fra medlemmerne på generalforsamlingen, men på grund af coronarestriktionerne blev generalforsamlingen afholdt online. MTL