112

16-årig lokal pige truet med kniv

25-årig mand fra Viborg sigtet for trusler på livet mod 16-årig pige fra Bjerringbro

10. juni 2021, 09.05

25-årig mand blev sigtet for trusler på livet i aftes på banegårdspladsen i Bjerringbro.

BJERRINGBRO En konfrontation på banegården i Bjerringbro mellem en større gruppe unge mennesker fra Bjerringbro og tre andre unge udviklede sig dramatisk i aftes.

En 25-årig mand fra Viborg blev anholdt i sagen sigtet for trusler på livet mod en 16-årig pige fra Bjerringbro.

Politiassistent Henrik Hansen fra Viborg Politi fortæller, at to politibiler i aftes ved 20.30 kørte til banegårdspladsen, hvor en større gruppe unge fra lokalområdet var samlet.

Stemningen var god, og betjentene valgte at forlade stedet cirka 40 minutter efter

Henrik Hansen, politiassistent

- Stemningen var god, og betjentene valgte at forlade stedet cirka 40 minutter efter, siger Henrik Hansen.

Men ved 21.30-tiden måtte betjentene af sted igen til banegårdspladsen. Stemningen var ændret radikalt. Tre togpassagerer var steget af toget, og det udviklede sig til slagsmål. En af togpassagerne, den 25-årige, blev klokken 22.05 anholdt for trusler med kniv mod den 16-årige pige.

- Den 25-årige skulle have stået med en kniv, der var peget mod pigen, og han stod helt op i hendes ansigt og truede hende på livet. Så vi tager sagen meget alvorligt, siger Henrik Hansen.

Foldekniven, der er ulovlig, blev fundet på banelegemet. Alle pegede på den 25-årige som gerningsmanden, der dog nægtede, at kniven var hans.

Den 25-årige blev taget med på politistationen i Holstebro. Juristerne vurderede, at der ikke var grundlag for en varetægtsfængsling, og han blev derfor løsladt, men han er stadig sigtet.

Politiet ved ikke, hvad der lå til grund for konfrontationen, men det vil man i løbet af dagen i dag forsøge at finde ud af ved forskellige afhøringer.