Socialdemokraternes skyggeboksning

14. januar 2021, 12.39

AKUTKLINIKKERNE Socialdemokraterne Henrik Gottlieb Hansen og Flemming Knudsen er sandelig ude med ønsket om, at akutklinikkerne i Silkeborg og Skive m.m. skal have flere funktioner. Det er da interessant. Hvornår er der sket det, at Socialdemokratiet og dets formand i regionen, Anders Kühnau vil stoppe med at udsulte regionshospitalet i Silkeborg?

I debatten om sygehuset i Silkeborg gælder det som andre steder, at det gælder mere hvad folk gør, end hvad de siger. Og hånden på hjertet: Socialdemokraterne står for alle os, som følger udviklingen, som den instans og politik, der står for udsultningen af Silkeborg sygehus! Og år efter år vælger man regionsrådsmedlemmer, som støtter denne politik.

Er socialdemokraterne i Silkeborg da virkelig en så tandløs forsamling af umælende personer, der blindt følger parolerne fra toppen, uden at tænke selv?

Det, Liste A skal gøre, er at samle sine utilfredse vælgere, og Kühnau-modstandere, fra Silkeborg, Viborg og Skive i én blok i regionen, og her stille S-toppen overfor radikale ændringer i regionens sygehuspolitik.

Den førte udsultning af især Silkeborg er ikke et demokrati værdigt. Og ligner desværre alt for meget statsminister Mette Frederiksens diktatoriske stil.