Dansk Melodi Grand Prix: Musikken i fokus igen

Når Dansk Melodi Grand Prix 2020 går i luften i aften, er det for holdet bag kulminationen på mange måneders intenst arbejde. For det tager tid at få deltagere, sceneshow, kostumer og teknik på plads og ikke mindst at orkestrere den fortælling, som skal være den røde tråd for aftenen. Men i år har overskriften været klar fra start, og det har hjulpet holdet godt på vej. Og så lever alle med, at publikum desværre ikke fylder sæderne i år.

Udgivet:07. marts 2020, 19.00

Læsetid:10 minutter

For første gang i godt to årtier er live-musikken tilbage ved det danske melodi grand prix. Efter adskillige år, hvor sangerne gik på scenen og sang til noget båndet musik, går de i år på scenen og optræder med The Antonelli Orchestra. Derfor har fokus fra hele holdet bag den store musikbegivendhed da også været den musikalske folkefest, som man gerne vil have Dansk Melodi Grand Prix til at være. Og det sætter sit præg på alt fra værternes manuskript til artisternes sceneshow.

- Historien ligger lige til højrebenet...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind