Mere end blot smykker

Christina Rantil Smiths smykker er mere end bare til pynt. De rummer minder og holdninger, viste Bjerringbroegnens Åbne Atelierdøre

4. september 2017, 10.13

Christina Rantil Smith havde en travl dag. Mange gæster kiggede indenfor i hendes »atelier«, der i dagens anledning var henlagt til KnowhoWz lokaler på Baldersvej.

BJERRINGBRO Nogle gange kan »Åbne Atelierdøre« være en lidt tam affære, fordi der ikke kommer så mange gæster, og fordi det kunstneriske niveau er til at overskue.

Det var derfor med en anelse pessimisme, undertegnede og Avisens fotograf søndag formiddag besøgte Knowhowz på Baldersvej i Bjerringbro, hvor Christina Rantil Smith, som en af ni kunstnere på Bjerringbro-egnen, viste frem i anledning af »Bjerringbroegnens Åbne Atelierdøre«.

Men straks blev vores bange anelser til skamme. Her var godt fyldt i lokalerne, og en jævn ind- og udskiftning af besøgende. Man behøvede ikke mange sekunder på stedet for at forstå, at smykkekunstneren har et åbentlyst talent for at lave smukke smykker af primært hestehår og sølv, men også andre materialer som rav, guld og ... skåret porcelæn fra Royal Copenhagen.

Christina Rantil Smith, der tidligere har været sognepræst i Herfølge, har de senere år boet i Gerning.

Lever af kunsten...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben