Byfest med sild, ølvogn og blasfemisk revy

Bryrup fester ved søbadet i de kommende dage

21. august 2019, 06.43

Casper D. Johansen medvirker på årets revyhold – for 21. gang i træk.

BRYRUP Bryrup har linet op til den årlige byfest, der begynder i dag, onsdag, med friluftsgudstjeneste og banko og fortsætter med flere dages festligheder med aktiviteter, musik i teltet og ølvogn på pladsen ved Bryrup Søbad.

Torsdag er blandt andet inviteret til gå-, løbe- og cykeltur og bagefter sildemad og hygge i teltet, hvor »Rosendal Undercover« senere underholder.

Fredag er der flere aktiviteter for områdets børn, som blandt andet kan grave guld og opleve tryllekunstner Allan Jensen. Pilli Villi Band spiller i teltet.

Lørdag byder bl.a. på bagagerumsmarked, tombola, fælles kaffebord, sports- og fritidsworkshop og bydyst, og lørdag aften er der fest i teltet for de voksne, der skal hygge sig med fællesspisning, revy, dans og musik ved Mercury Band.

Revyen kan opleves to gange på lørdag - første gang ved en generalprøve om morgenen for pensionister, børn og andre, som ikke har mulighed for at se aftenens forestilling, og igen ved aftenens store fest.

Årets revyforfattere er Maja Stender, Casper D. Johansen og Tue Chr. Sørensen, og de øvrige medvirkende er Claus Damholm, Maj Sorgenfrei, Finn Clausen og Elisa D. Joansen. Tue Chr. Sørensen har tillige rollen som instruktør.

Revyamatørerne har suffløren Tove Fridberg at støtte sig op ad, mens bandet »Keld og de 4 andre« leverer musikken. Derudover er en række andre frivillige involveret i forestillingen og tager sig af sminke, lyd, lys og andre praktiske opgaver.

Revyens indhold er som altid hemmeligt, men revyholdet afslører dog så meget, at indholdet udover at være blasfemisk og lettere sjofelt er fyldt med gode sangnumre.

En rød tråd i årets forestilling er det ansvar, man som indbygger i en landsby er nødt til at tage på sig, for at lokalsamfundet ikke går i stå. Derfor titlen: »Bryrup Revyen 2019 - det handler om ansvar«.