Familie på fem: Der skal også være tid til hygge

Familien Olesen i Ry har travlt til hverdag, men ikke for travlt, for de er gode til at få det hele koordineret og samtidig huske at afsætte tid til familiehygge

2. oktober 2018, 16.19

Familien Olesen fra Ry har fundet en god måde for netop deres familie at få hverdagen og weekenden til at fungere på, for både børn og voksne har det godt og sjovt med hinanden i den daglige trummerum.

Hverdagens trummerum

Hverdagsmorgenerne ligner hinanden hos familien Olesen.

- Vi skal have tid om morgenen, så Jannie og jeg står op 5.40, og så kommer ungerne lidt efter op af sig selv. Jeg kører på arbejde klokken 6.45, hvorefter Jannie spiser morgenmad med dem, før hun kører klokken 7.30. Frederik når også at gå en tur med hunden om morgenen, fortæller Kim Olesen.

Børnene i familien skal møde i skole klokken 8.30, og de er nu blevet store nok til selv at kunne tage afsted. Efter skoledagen når drengene som regel at komme hjem inden deres forældre, men det er ikke noget problem, for så bliver tiden brugt på film, spil og mad. Mandag, onsdag og torsdag bliver også brugt på diverse fritidsaktiviteter, som drengene sommetider skal køres til. Både Jannie og Kim selv sørger også for at dyrke sport flere gange om ugen. Derudover kan der engang imellem også være skolemøder og arrangementer familien skal deltage i, og så er der lige alle madpakkerne, der bliver smurt om aftenen, for det er der ikke tid til om morgenen.

Der er nok at se til hos familien Olesen, men de er gode til at prioritere hinanden både i hverdagene og i weekenderne.

Livets faser...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben