Et lille lys i SIF-mørket: Schwartz åbnede målkontoen

Ronnie Schwartz scorede det første SIF-mål efter oprykningen til Superligaen

29. juli 2019, 22.15

Ronnie Schwartz var usynlig i de første kampe, men kom på talven i Aalborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD Selvom det blev til sæsonens tredje nederlag i træk, bød mandagens 3-1-nederlag i Aalborg også på et lille lyspunkt for Silkeborg IF.

For første gang kom oprykkerne på tavlen, og det var sidste sæsons topscorer, Ronnie Schwartz, der åbnede målkontoen mod AaB med reduceringen til 3-1 et kvarter før tid.

- Det var skønt at få scoret, selvom det havde været sjovere, hvis det var til 3-4. Men personligt føler jeg, at jeg er kommet i gang, sagde Ronnie Schwartz, der så offensive fremskridt efter pausen, hvor AaB var foran med 3-0.

- Når vi ikke får point, er det trods alt rart, at vi kan score mål. Det gjorde vi ikke i de første kampe. Denne gang var der mange gode tilløb, og vi var mere omkring AaBs felt i anden halvleg, hvor vi fik nogle afslutninger. Det var positivt, at vi turde spille, men jeg synes, vi kan blive endnu bedre til at spille fremad noget tidligere, så det kan blive endnu farligere, mente Ronnie Schwartz.

Silkeborg IF er sidst i rækken med nul point og en negativ målscore på 1-9, og det efterlader SIF-profilen med en nedtrykt følelse i kroppen.

- Overordnet set har vi måske taget et lille skridt i den rigtige retning. Men selvom AaB er svære at møde på udebane, var det ikke tilfredsstillende, sagde Ronnie Schwartz.