Kvinde fra Sejs ansat som chef i Hospitalsenhed Midt

4. marts 2021, 12.15

Mette Brænder Nørgaard er 40 år og opvokset i Sejs og student fra Silkeborg Gymnasium. I dag bor hun i Viborg med sin mand og tre børn. Foto: Agata Lenczewska-Madsen

JOBNYT: Mette Brænder Nørgaard, der stammer fra Sejs, er ansat som ny kvalitets- og forbedringschef i Hospitalsenhed Midt, der omfatter hospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

Fokus hos den nye chef er at videreudvikle gode udrednings- og behandlingsforløb for patienter i tæt samarbejde med hospitalsenhedens kliniske afdelinger og centre.

- Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle sundhedsvæsenet ved at understøtte de tiltag, der bliver gjort tæt på patienterne for at forbedre deres forløb hele vejen gennem sundhedsvæsenet. Derfor vil jeg komme lyttende til hospitalernes kliniske afdelinger og centre og opsøge, hvad der betyder noget i hverdagen med patienterne, så vi kan bygge et godt samarbejde op om forbedringstiltag og kvalitetsarbejdet, siger Mette Brænder Nørgaard.

Hun er kandidat i statskundskab fra Aarhus Universitet i 2007 og har siden da været ansat i Region Midtjyllands centrale stabe, først i Nære Sundhedstilbud og siden 2011 som chefkonsulent i Sundhedsplanlægning. MTL

Indlæser debat...