25 års jubilar: En ansvarsbevidst og engageret kollega

1. december 2021, 10.08

Susanne Søgaard vil på jubilæumsdagen blive fejret af firmaet samt familie, venner og kolleger.

JUBILÆUM: Susanne Søgaard, Lyngfeldvænget, Galten, kan torsdag 2. december fejre 25-års jubilæum hos Skovby Møbelfabrik A/S.

Hun startede i 1996 i firmaets maskin- og pudseafdeling, der producerer og bearbejder møbeldele til videre overfladebehandling. Hun viste hurtigt stor interesse for sit arbejde og blev en stor hjælp for afdelingens værkfører.

Her 25 år senere er Susanne Søgaard stadig ansat i samme afdeling. Hun styrer, sammen med firmaets planlægningsafdeling, det vareflow, der skal videre til pudse-processer og overfladebehandling. Hun er en loyal, ansvarsbevidst og meget engageret kollega, der altid er klar med en hjælpende hånd, når det er nødvendigt.

Susanne Søgaards engagement rækker ud over arbejdstiden, da hun netop er blevet formand for firmaets personaleforening. Virksomheden og kollegerne nyder således godt af hendes engagement og er taknemmelige for, at hendes plan om at skifte arbejdsplads hvert femte år ikke blev en realitet.

Susanne Søgaard er et stort familiemenneske, og sammen med sin mand Thorkild bruger hun gerne tid sammen med deres datter, svigersøn og to børnebørn - blandt andet på hyggelige weekendture i Danmark. MTL

Indlæser debat