25 piger lærte om Youtube

Der var udsolgt, da stifteren af teknologiklubben Digipippi, Eva Fog, lærte piger om at lave Youtube-videoer på biblioteket

Udgivet:20. marts 2017, 11.12

Læsetid:3 minutter

SILKEBORG Synet af 25 piger i alderen 8-14 år, der sad med næsen i deres Ipads, var det syn, man blev mødt med på biblioteket i Silkeborg i lørdags.

Det syn kunne få mange forældre til at rynke på næsen i en tid, hvor begrebet »skærmtid« er noget, der helst ikke skal være for meget af. Men det er en helt forkert indstilling, mener Eva Fog, der er stifter af teknologiklubben Digipippi.

- Forældre behandler skærmtid lidt ligesom fredagsslik. Altså som noget, der skal begrænses, siger Eva Fog og fortsætter:

- Hvis børn får et ganske normalt og roligt forhold til teknologi, og det ikke er lidt ligesom fredagsslik, så bliver de heller ikke ligeså »bims i bolden« over det.

Lørdag var hun taget fra København til Silkeborg med et klart mål for øje. At få flere helt unge piger til at interessere sig for teknologi.

- Det handler ikke om at gøre dem til tech-nørder. Men de skal kunne begå sig og ville lære om teknologi, siger Eva Fog.

Udgangspunkt i interessen...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind