Børnechef: Ingen kyssepolitik i Silkeborg

Der skal ikke laves regler for kys, mener kommunens børnechef. Men til gengæld skal der dialog til, siger daglig leder af en børnehave

Udgivet:12. juli 2016, 08.25

Læsetid:3 minutter

SILKEBORG Silkeborg Kommune er ikke på vej med regler om kysseforbud i kommunens dagsinstitutioner. I de seneste dage har der været skrevet om børnehaver og vuggestuer, hvor man nu har nye retningslinjer, der forbyder pædagogerne af kysse børnene, men ifølge børne- og familiechef, Ken Engedal, kommer det ikke til at ske i Silkeborg Kommune.

- Vi har ingen centrale retningslinjer eller politik for kys i daginstitutionerne, og det forventer jeg bestemt heller ikke, at der er bliver behov for. Jeg tror at mange, som jeg selv, opfatter kys som noget privat. Men at lave regler og retningslinjer om den slags, synes jeg, er helt unødvendigt, siger Ken Engedal.

Han mener, at det må være op til de enkelte institutioner og dagplejere at tackle de situationer, hvor der er brug for ekstra omsorg.

- Jeg har fuld tillid til, at vores medarbejdere i institutionerne og i dagplejen selv kan finde ud af, hvordan man for eksempel bedst trøster et barn, som af den ene eller den anden grund er ked af det, siger han.

Ikke forbud i Kjellerup ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Silkeborg

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere