West Ham varmede op til SIF-kamp med sejr

London-klubben slog mandag Philip Billing og Bournemouth med 2-0 på hjemmebane

Udgivet:25. oktober 2022, 10.14

Læsetid:1 minut

Kurt Zouma scorede sit første sæsonmål i sejren over Bournemouth. Foto: Ritzau Scanpix

11 måneder siden

FODBOLD West Ham varmede mandag op til sin kamp mod Silkeborg ved at slå Bournemouth 2-0 i Premier League.

Det var West Hams femte sejr i træk på London Stadium, der også danner ramme for torsdagens møde med Silkeborg IF i Conference Leagues gruppespil.

Første målscorer mod Bournemouth blev forsvareren Kurt Zouma, mens Saïd Benrahma slog i overtiden sejren fast på et straffespark.

Sejren sender West Ham op på 10.-pladsen i Premier League med 14 point. Bournemouth, der havde danske Philip Billing med fra start, er nummer 14 med 13 point.

Anderlecht jagter Fredberg

West Ham har sikret sig avancement i Conference League inden kampen mod Silkeborg, og uafgjort torsdag vil sikre London-holdet førstepladsen.

SIF og Anderlecht kæmper om at gøre West Ham følgeskab, men den belgiske klub har ikke ligefrem vind i sejlene for tiden.

Den belgiske rekordmester fyrede mandag cheftræner Felice Mazzu efter en skidt periode med 10 nederlag i holdets seneste 15 kampe.

Desuden er klubben på jagt efter en ny sportschef, og her er Jesper Fredberg fra Viborg FF inde i billedet.

- Det er korrekt, at der har været en henvendelse. Men der er ikke mere i det i øjeblikket, sagde Jesper Fredberg mandag til TV3 Sport.

Viborgs direktør, Morten Jensen, kender ikke til henvendelsen og vil gerne beholde sin sportschef, der har kontrakt til sommeren 2024.

- Jeg kender ikke noget til, at det ligger mellem klubberne. Det må stå for Jespers regning, siger VFF-direktøren. /ritzau/helligsø