Her lever vi stille og roligt på naturens vilkår

Udgivet:16. august 2023, 09.21

Læsetid:1 minut

Læserbrevsskribenten Søren S. Goldmann forstår til fulde, at Monica og Jeppe Odgaard er glade for at være flyttet til Lystruphave ved Bryrup. Foto: Martin Ballund

Af Søren S Goldmann. Them

1 måned siden

TILFLYTTERE Det var dejligt at læse artiklen i Midtjyllands Avis om familien Monica og Jeppe Odgaard, som for et par år siden flyttede til Lystruphave fra Sjælland.

Dejligt at familien hurtigt faldt godt til i området og er blevet taget pænt imod af områdets beboere. Og dejligt at naturen har været afgørende for, at familiens valg netop faldt lige på det sted.

Jeg vil med stor glæde også benytte lejligheden til at byde familien hjertelig velkommen til vores dejlige område her i den sydlige del af Silkeborg Kommune.

Jeg er helt enig i, at vi befinder os i et af de smukkeste og dejligste steder. Naturen lige udenfor døren, ro og fred og med en nærhed til naboerne - også selv om de ikke lige befinder sig i umiddelbar nærhed af en selv. Alt går op i en højere enhed.

Til oktober i år er det nøjagtigt 50 år siden, at min kone og jeg flyttede herud - nærmere bestemt til Them.

Vi havde mellemlandet flere forskellige steder forinden, men da vi ankom til Them, følte vi os hjemme. Godt nok er Them en lille (og for nogle mennesker) kedelig by. Men roen og freden herskede, og vi blev hurtigt inddraget af naboer og nye venner. Og naturen har vi stadig lige udenfor byen - uanset hvilken vej vi vender hovedet. Og ikke mindst naturen har altid været vigtig for os - en natur som stille og roligt inddrager os - på naturens vilkår.

Så derfor forstår jeg fuldt ud de betragtninger, som Monica og Jeppe Odgaard er kommet med. Vi befinder os et dejligt sted, så tillykke med jeres valg. Jeg håber, at I vil blive her i mange år - måske altid - ligesom vi andre har valgt.

Indlæser debat